0172520282 mamusaham@gmail.com
Select Page

Okay mamu dah habaq pasal MYEG plak hari ni,

tahukah anda tentang Saham Myeg?
yer MYEG telah lama disenaraikan di Bursa Malaysia

Siapa ada ownership dan siapa top 10 investor dalam MYEG?

tapi MYEG buat ape eh?

pernah ambik insurans dari myeg?,
renew roadtax?
bayar saman? – dah buat salah tu bayar jer lah,


dalam business, MYEG secara amnya menyelesaikan masalah pengguna yang ada kekangan masa untuk ke syarikat2 yang ada bagi servis renew roadtax atau insurans, infact kadang2 kita kena pergi ker balai untuk settlekan saman, betul?

dengan adanya MYEG, ramai yang senang untuk melakukan transaction secara online dan everything at your finger tip. pakai ipong pun boleh settle terus…

apa lagi MYEG ada?

nah list servis MYEG ada –
Foreign Worker Permit Renewal
Maid Working Permit Renewal
MyKad Replacement
Online Top up Services
PDRM Summons
Accident Document Purchasing System (ADPURS)
JPJ Summons
e-Insolvency
Auto Insurance and Road Tax Renewal
1MID (1 Malaysia Identification)
Temporary Ownership Transfer System
Voluntary Ownership Transfer System
MyEG-GST Accounting Tool
Cash Back on Renewal of Road Tax and Insurance

Source :- https://www.myeg.com.my

Source – http://www.bursamarketplace.com/mkt/themarket/stock/MYEG/ownership

*ini bukan buy call, segala pembelian atau penjualan saham adalah tanggungjawab anda. kami tak bertanggungjawab atas jual beli anda. Ini adalah bertujuan pendidikan sahaja